Baka i springform

Baka i springform

Rabarberkladdkaka med vit choklad och kardemumma

Rabarberkladdkaka med vit choklad och kardemumma

IngredienserPortioner. 10 bitar 100 g smör 100 g vit choklad 2 dl strösocker 1 krm salt 2 ägg 1/2 tsk hela kardemummakärnor 2 dl vetemjöl (2 dl motsvarar 120 g) 200 g rabarber 1/2 msk potatismjölTillgarnering ev florsocker Lägg tilliinköpslistan
Saftig palsternackskaka med frosting

Saftig palsternackskaka med frosting

Skala och riv palsternacka och ingefärafint. Blanda med ägg, socker och olja i en bunke. Vispatill en porös smet med elvisp
Fryst jordgubbscheesecake med vit choklad

Fryst jordgubbscheesecake med vit choklad

Mixa kexen. Smält smöret och mixa ner i smulorna. Platta till smulorna med baksidan av en sked. Sätt in formen i frysen under tiden som du gör fyllningen