Skär kycklingfiléerna i bitar. Skölj alla grönsaker. Strimla fänkålen och paprikan. Finhacka vitlöken. Bryn kyckling, fänkål, paprika, vitlök och sockerärtor i olivolja
Helg på intåg, tjoho. Som vanligt längtar jag efter några dagars ledighet tillsammans med Calle och Clara, och den här helgen ska vi, precis som förra, inte göra något alls
En variant på smulpaj i "munsbitsformat". Perfekt att bjuda kollegorna på till. eftermiddagsfikat. Receptet kommer från en tidning där Linda Lomelino intervjuades
Ni som läser min blogg regelbundet vet ju hur mycket jag gillar enkel och snabblagad vardagsmat. Detta receptet på Ajvarkyckling hittade jag hos min ständiga inspirationskälla för vardagsrecept -Sara som har den fina bloggen Vardag
Idag tänkte jag tipsa om en jättesmidig lunch. Jag tycker det är en perfekt lunch på helgen men funkar även att göra dagen innan och ta med till jobbet
Krossa polkagrisarna. Klä en form, cirka 15 × 15 cm, med bakplåtspapper. Blanda grädde, socker och sirap i en tjockbottnad kastrull och koka upp blandningen till 120 grader