ChefGarcia
Grill Recept

Grill Recept

  • 27 Recept
Melkers Club Sandwich

Melkers Club Sandwich

4 majskycklingbröst 3 msk olivolja salt peppar 1 tsk chiliflakes 4 skivor bacon 8 skivor franskt bondbröd 1 bifftomat, i skivor 2 avokador, skivade 0,25 gurka, skalad och skivad 1 romansallad, huvud, i kvartar 1 rödlök, skivad grillspett
Toast på franskt vis

Toast på franskt vis

Grilla dem i smörgåsgrill eller våffeljärn tills de blir gyllenbruna och osten har smält. Skär tomaten i 4 skivor
Tommy Myllymäkis skomakarlåda

Tommy Myllymäkis skomakarlåda

Börja med rödvinssåsen, skiva löken tunt och stek mjuk i matolja. Tillsätt svålen från sidfläsket som ger smak till såsen men lyfts ur innan servering
Beer can burgers med oströra och bacon

Beer can burgers med oströra och bacon

Vi såg dom flera gånger redan förra sommaren, både hos bloggare, i tidningar och på tvn och blev sugna på att prova, men så försvann sommaren i en hast och ingen grillning hann ske av dessa spännande burgare
Långstekt lamm med örter

Långstekt lamm med örter

2-2,5 kg hel lammstek med ben. 11 stort knippe färska örter (timjan, dragon, salvia och mynta). 1olivolja
Köttbullespett med korv och bacon

Köttbullespett med korv och bacon

Varva champinjoner, bacon, köttbullar, prinskorv och chorizokorv på dubbla blötlagda trägrillspett. Såsen kan serveras varm eller kall och smakar bra till grillat
Örtfylld fläskhare i ugn

Örtfylld fläskhare i ugn

Grundreceptet tog jag ifrån ” The Fine Art of Italian Cooking ” av Giuliano Bugialli men jag har använt den kryddning som Dario Cecchini använder till sin Arista
Oxfilé med vitlökssmör

Oxfilé med vitlökssmör

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 700 gram oxfilé 1 st smör , skirat, till stekning 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Vitlökssmör 150 gram smör , normalsaltat 2 st vitlöksklyfta(or) 2 msk persilja , hackad 1 odefinierad worcestershiresauce , några droppar Redskap 1 odefinierad plastfilm , eller smörpapper Köp receptet
Pulled Pork med vildsvin i slow cooker

Pulled Pork med vildsvin i slow cooker

Lägg lök, vitlök och färska tomater i botten av slow cookern. Lägg på köttet. Blanda övriga ingredienser och häll över köttet