Sallader

Sallader

  • 9 Recept
Tonfisksallad med ris och ägg

Tonfisksallad med ris och ägg

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 3 dl ris , kokt 2 burk(ar) tonfisk, i vatten 4 st ägg , hårdkokta 1 ask machésallad 2 st salladslök(ar) 1 ask cocktailtomat(er) 1 st röd paprika 1,5 dl majskorn 1 förpackning alfalfagroddar Dressing 1 dl gräddfil 1,5 msk majonnäs 1,5 msk chilisås 1 st salt 0 st peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal