Jätte jätte gott. Detta behöver du. 750 gr fläskytterfilé500 gr champinjoner2 tomater150 gr fetaost½ kruka basilika1 rödlök½ kruka kruksallad1 stor näve babyspenatblad1 burk kronärtskockorsaltpepparsmör att steka i
Tjingeling. Nu är festernas tid här, buffér på studenter, födelsedagar och bröllop dukas upp och visst är det trevligt att ställa fram en rad olika rätter som gästerna kan hugga in på
Fotot. Theres Lundén. Varje sommar brukar jag göra minst en omgång av denna potatissallad. Första gången jag åt den var en midsommarafton vid kusten strax söder om Göteborg
Många av mina planer för helgen fick strykas och så här i efterhand känns det skönt. Den här rätten är enkel men jag har ändå noggrant valt mina tillbehör till den ugnsbakade laxen samt potatisen med omsorg
Det här t o p p e n r e c e p t e t hittade jag på recept. nu och det rekommenderas STARKT. Så snabbt att göra och kan förberedas för att bara köra klart i ugnen
Lutfisk är ingen favorit för mig medan torsk däremot gillas skarpt. Jag hade några fina ryggfiléer i frysen som jag lagade till när det var dags för middag
Japp. Jag är hemma igen från värmen, stränderna och Khao lak. Och japp, skolan är igång med en käftsmäll och livet ser återigen ut som det gjorde precis innan vi gick på jullov
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts