Ingredienser. 300 g frysta Jordgubbar. 0,5 dl Vatten. 0,5 dl Honung. 0,5 tsk VaniljpulverGör så här. 1. Blanda alla ingredienser utom vaniljpulver i en kastrull och koka upp
Det här är en sylt helt i min smak, inte för söt och dessutom hälsosammare pga chia frön. Jag är så glad att jag fick dessa frön, för de går att använda till mycket
Att köpa sylt känns för mig uteslutet – även eko då det ofta är alldeles för dyrt för vad man kan göra själv, plus att det blir mer sliskigt sött än vad jag gillar det
(Ignorera min superjättefula skrivstil). Köpte med mig ett paket uppländska blåbär (från ulva) igår på affären för att kunna få ihop en chiasylt av idag
Den senaste tiden har vi helt snöat in på grötfrukost här hemma. Det snurrar en del grötrecept på lchf/paleo-bloggar nu och det vi har fastnat för är en gluten- och laktosfri kokosgröt med kanel som mättar hela förmiddagen
Smakrik kompott. Jag fick i uppdrag av Wonderbag att hitta på ett recept som de kan servera till desserten på nästa veckas Paleo-event på ekobutiken Paradiset på Söder i Stockholm
Jag älskar frukost, så idag lyxade jag till det med Paleo Våfflor och raw chia sylt till. Hallon chia sylten förberedde jag igår eftersom den helst ska svälla till sig i minst 8 timmar