Ciao ciao ciao. Jag försvann till Stockholm över helgen, så jag hann inte uppdatera er med de senaste recepten - men här kommer ett på sötpotatispannkakor som jag gjorde förra veckan
Jag har skapat ett par nya favoritpannkakor. Jag har länge varit ett stort fan av bananpannkakor, men har liksom saknat lite av fluffet och tuggigheten som annars finns i vanliga amerikanska pannkakor
Här kommer ett recept på ugnspannkaka som är en av mina barns favoriter. När vi var på Astrid Lindgrens värld i sommar så åt båda barnen ugnspannkaka med stekt fläsk till lunch vilket blev en riktig hit
När jag jobbar hemifrån har jag allt oftare börjat unna mig pannkakor till lunch eller mellanmål (att göra det till frukost hinns inte riktigt med då vi har en lillskrutt hemma)
Fredag eftermiddag, det känns nästan som om jag i smyg håller mig hemma från jobbet, vilket jag naturligtvis inte gör men det här med påsk och påsklov har ännu inte sjunkit in
Such a long time since I enjoyed crispy banana pancakes fried in coconut oil. These are amazing. Adding a spoonful of hazelnut flour gives that nutty taste I simply love
Det här brukar jag äta till frukost på helgen. Så goda och snabblagade. Ca. 4 plättar1 mogen banan1 ekologiskt ägg1/2 dl mandelmjölLite malen kanelRör ihop alla ingredienser och stek i kokosolja eller smör
Små och söta plättar gjorda på endast 2 ingredienser, sötpotatis och ägg. Dessa toppade vi med färska jordgubbar från mammas trädgård och hemmagjord jordnötssås även den gjord på två ingreienser, banan och jordnötssmör