Vi börjar med det roligaste, det vill säga mitt supermegagoda kyckling-recept. Här är det absolut godaste paleo-receptet jag någonsin har smakat med kyckling
Det går såklart bra att steka kycklingen istället för att grilla. Kyckling. Lägg kycklingfiléerna på ett fat, ringla olivolja och pressa ctron över och krydda runt om
En smarrig kycklinggryta med “indiska smaker” som är enkel att laga. Hacka kycklingfiléerna i bitar. Vänd i kycklingfilén, curry, garam masala och eventuellt chili
eller tills kycklingen är klar. Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll den med 1-2 skivor mozzarella, soltorkade tomater och basilika. 4 kycklingbröstfiléer
Kyckling med örtsås och grönsakerOm du letar efter något nyttigt och gott är detta rätten för dig. Kycklingens mjuka smak, en örtig dippsås och krispiga grönsaker som tillagats i ugnen - en utsökt kombination
Kyckling och dragon tillsammans blir riktigt gott. Den enkla såsen får en smakkick av citron som steks (eller grillas) ganska hårt innan den pressas över kyckling och även den rostade potatisen om man så vill
180g strimlad kyckling. Värm ett stekpanna med kokosfett, stek lök, majrova, timjan och svartvitlök i ca 1 minut, tillsätt kantarell, stek i ca 1 minut, tillsätt kyckling sänk värmen till medel, stek i ca 4 minuter. 180g strimlad kyckling
Skär kycklingen i lagom stora bitar lägg i pannan, salta och peppra. Låt kycklingen bli genomstekt. Servera kycklingröran på pastan och riv eventuellt lite mer pecorino ost över det hela
Rör ihop ingredienserna till marinaden och häll blandningen över kycklingfiléerna. Ta fram kycklingfileerna i rumstemperatur en halvtimme före tillredning