Jag älskar sallader. Det är så lätt att svänga ihop när man inte har ork till avancerad matlagning. Däremot måste det till en del mättande ingredienser för att salladen ska bli en bra måltid, tycker jag
Jag brukar däremot blötlägga arame eller hijike en liten stund i rumstempererat källvatten och sätta med i sallader eller använda dem som ersättare för nudlar
Denna sallad med gurka och zucchini är bara så god och fräsch. Både gurka och zucchini är kalorisnåla och du kan äta av de hur mycket du vill utan att det påverkar din vikt
. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar. Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig sallad med bacon och brysselkål, kan jag rekommendera
Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisk sallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspirerade tillbehör, inte som i Berlin
Det här är väl egentligen mer av en receptidé, än ett egentligt recept. En perfekt förrätt som både går snabbt att göra och i princip är omäjlig att misslyckas med