Rotsaker tillsammans med kycklingen, servera med vitkålssallad och du har en middag helt i säsong. Blanda samman ingredienserna till marinaden och lägg den tillsammans med kycklingdelarna i dubbla plastpåsar
Krydda kycklingfiléerna med peppar och bryn dem i stekpanna. CategoriesGratäng, Kyckling. 4 kycklingfiléer1 krm svartpeppar150 g rökt skinka3 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 dl riven lagrad ost½ dl finhackat kryddgrönt t ex Persilj Timjan, Basilika eller Oregano. Tagscrème fraiche, kycklingfiléer, rökt skinka, svartpeppar 40 e m. 4 kycklingfiléer
Torka av, salta och peppra kycklingen. 250 g kycklingfiléschnitzel. 2 dl kycklingbuljong. Blanda samman färskost, tomater, basilika och persilja i en skål
Kyckling i Senapssås serverat med ris och ugnstekt sparris. Skär kycklingen i mindre bitar. Stek kycklingen i lite olja på medelvärme i en stekpanna tills den är genomstekt