Mer glutenfritt – lussekatter! Baka till jul. Mer glutenfritt – lussekatter. 4 december, 2015 Matmamman Lämna en kommentar. Lussekatter vill man inte vara utan till jul Matmammans Julblogg
Saftig filmjölkslimpa- glutenfri 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Blanda alla torra ingredienser. 3. Rör ner yoghurt, sirap och äpple. 4. Häll smeten i en oljad, avlång brödform Svt
Crème pâtissière (konditorkräm) mjölk. 1socker. 1vaniljstång, urskrapad. 1äggula. 1majsstärkelse. 1smörKoka upp mjölk, socker, vaniljstång. Blanda ihop äggula och majsstärkelse Svt
Kronprinsessans dessert Crème anglais. Lägg gelatinblad i kallt vatten. Blanda äggulor och strösocker i en bunke. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna och lägg i mjölken, koka sedan upp vaniljstång, grädde www.koket.se