Vispa grädden riktigt fluffig. Smält chokladen över ett vattenbad. Rör ner en äggula i taget. Rör ner chokladsmeten i grädden och rör försiktigt ihop till en jämn och fin smet
Jag testade Jacquots laktosfria chokladkakor och gjorde en chokladmoussé i 3 olika smaker och lager. Jamaica rum, vit choklad crisp och vanlig mjölkchoklad
Nyttig Frozen Cheesecake. Är det något recept ni ska testa är det detta. Ett av de allra första recepten jag la ut här på bloggen, och det är defintivt dags att ge det lite tid i rampljuset igen
Chokladmousse med After eight. 2014-12-19, 10. 01. Hej. Ingredienser. 150 g mörk choklad3 dl vispgrädde2 ägg6 st After eightServera med grädde och After eightGör så här
1. sett ugnen på 200 grader. 2. blanda smör äggula och socker bland sadan ner vetemjölet och havregrynen. 3. smöra formen som du her sedan ner pajdegen