Foto. härPotatissallad är perfekt sommarmat. Eftersom en egengjord blir tusen gånger, både, godare och nyttigare så tycker jag att du ska skippa affärens varianter
Lax både till vardags och fest är nu för tiden inget ovanligt,. lätt att tillaga och mycket prisvärd. Väljer man dessutom att tillaga den i ugn så sköter den sig självt
Vit sparris med rostade frön och brynt smör. Tomas Diederichsen, Årets Kock 2011, har inspirerat till den här läckra men lättgjorda förrätten, där det brynta smöret ger sparrisen en riktig kick
Mina kinesiska värdar på forskningsinstitutet ISSAS var oerhört gästfria, och gjorde sitt bästa för att tillmötesgå mina och min samarbetspartners önskningar om vegan- respektive vegetarisk mat
En klassisk rätt med lite nyttigare touch. Klassiskt tillbehör är ju potatismos, men jag tycker det blir ganska mäktigt, samt att den vanliga osten är utbytt till mozzarellaost