Fisk

  • 7 Recept
Fisk

Parmesangratinerad rödspätta med vitvinsås och ärtpure

Lägg fisken i en ugnsform, salta och peppra, toppa med parmesanost. 100- 200g skalade räkor1 dl crème fraîche 2 dl vispgrädde1/2 dl vitt vin1 msk fiskfondSaltVitpeppar Ärtpure. 2 dl gröna ärtor (kokta)1/2-1 dl crème fraîche 1 msk pressad citronsaft SaltVitpepparFisken. Sätt in i ugnen på 200 grader ca 20 minuter tills fisken är färdig. 1 msk fiskfond
Lax toppad med hummer

Lax toppad med hummer

Gör så här Vispa ihop ingredienserna till såsen. Rensa hummern och dela köttet i bitar
Torsk gratäng

Torsk gratäng

Lägg den tinade torsken i en form. Klicka över margarinet. Salta och peppra. Hacka dillen, skiva tomater och purjolöken