Sätt ugnen på 175°C. Halvera squashen och skrapa ur innehållet så att ½ cm ut mot kanten blir kvar. Skala och hacka lök och vitlök och fräs tillsammans med inkråmet i matfett tillsammans med tomaterna i ca 3 minuter
Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. I dagens inlägg har jag tänkt ta upp hur du kan förbättra din tarmflora och få en gladare mage genom att inkludera mat som är rik på levande bakterier
Inte för att jag drabbats av hybris eller så men idag (läs 16 januari) reagerade jag på en matbloggspost som, bortsett från de fantastiskt urtjusiga stilleben påminner fasligt mycket om både mina kålrotsfrittes (vilka jag gjorde rödbetsmos till istället för tomatketchup) och idén om att dippa stänger av rotsaker andra än den mer välkända potatisen Har hon månde tro snott idén av mig
Det är alltid kul att testa lite nya smaker och genom att googla runt bland röda linser-soppor kom jag till slut fram till att med lite förändringar här och där skulle detta bli både enkelt, billigt och nyttigt