1 förp mix till en stor pizza 4-500 g passerade tomater med basilika 1 tsk oregano 2 msk olivolja 150 g rökt skinka, strimlad 350 g champinjoner, skivade 1 paprika, skivad ca 3 dl ost, riven
Kavla ut degen tunnt på ett mjölat underlägg och skär sedan ut lagom stora cirklar med hjälp av en rund skål eller ett glas, beroende på hur stora piroger du vill ha
Igår gjorde jag piroger. Lägg pirogerna på en bakplåtspapperklädd plåt. 1 ägg (till att pensla pirogerna med). Grädda pirogerna mitt i ugnen i ca 12 minuter. 1 ägg (till att pensla pirogerna med)
Piroger. Ursäkta min frånvaro på bloggen men energinivån är inte på topp. Sååå. vad passar bättre än ett snabbt tips om snabb mat som inte kräver så stor insats
Den här köttfärspirogen brukade mamma göra när jag bodde hemma. Eftersom vi alltid har kallat den för Ylva pirog så förutsätter jag att det var mammas väninna Ylva som bjöd oss på den första gången