4 Småländska isterband 900 g potatis, nykokt, i bitar 1 knippe färsk bladpersilja, grovhackad 50 g smör 2 msk vetemjöl 4,5 dl gräddmjölk 5 cm färsk pepparrot 400 g hela inlagda rödbetor salt svartpeppar, nymalen
Stek korven i en stekpanna med 1 msk smör. 4 st wienerkorv. 5 msk vetemjöl 3 dl mjölk salt och peppar 2 msk hackad persilja 4 st wienerkorv Servera med
Servera en god och matig korvgryta som faller såväl stora som små i smaken. 16 prinskorvar. Dela varje prinskorv i 2 bitar. Blanda ned baconbitar och prinskorv och fräs alltsammans ca 5 minuter. 16 prinskorvar 150 g färska champinjoner
Dela korvarna på längden men låt de hålla ihop i botten. Lägg korvarna ovanpå och bred senap i skåran. Skär tomaterna i klyftor och stick ner dem i korvarna
Lägg i korven och strö över timjan. Smaka av med salt och peppar och servera till korvpytten. Skär korvarna i bitar som är ca 3 cm breda. 400 g smaksatt korv
4 1 l mjölk 1/2 tsk salt 5 dl gammaldags makaroner 1 skalad och skivad morot 250 g broccoli i buketter 1 dl gröna ärter peppar riven muskot 500 g falukorv i skivor 1 tsk matfett Lägg till i inköpslistan