Låt salladen svalna. Låt salladen stå övertäckt i kylskåp ett par timmar innan den serveras. Blanda kålen med finstrimlad lök och strimlad paprika i en bunke
Förra helgen åt jag så himla god sallad tillsammans med min kompis Ann-Sofie. Låter er inte skrämmas av att det är rawfood, det är inte alls torrt och trist som jag alltid tänkt när jag hör ordet "rawfood", den här salladen blir saftig och god
4 Halloumisallad 3 dl bulgur 1 rödlök 2 morötter 1 zucchini 2 msk olivolja salt och svartpeppar 1 tsk timjan 1 msk balsamvinäger ca 300 g halloumiost Citron- och gurkröra 1 gurka 1/2 citron 250 g kvarg (10 %) 1 vitlöksklyfta Till servering 1/2 påse ruccola (à 65 g) Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare