Bakat

Bakat

  • 195 Recept
Nötbröd med mandelmjöl

Nötbröd med mandelmjöl

Rör ihop ägg, crème fraiche, sirap, olja, salt, bakpulver och bikarbonat. Tillsätt linfrö, solroskärnor, pumpakärnor, sesamfrö, mandelmjöl, nötter och mandel och blanda om
Rågrutor (100 % rågmjöl)

Rågrutor (100 % rågmjöl)

Jag äter till exempel vanlig havre (behöver inte köpa den som är märkt glutenfri) och jag njuter av bröd bakat på 100% rågmjöl då och då
Mjuk pepparkaka

Mjuk pepparkaka

Rör rumsvarmt smör och farinsocker smidigt, gärna med elvisp. Vispa i äggen ett i taget. Rör ner gräddfilen
Bröd för nybörjare

Bröd för nybörjare

Jag har sagt det förut och jag skriver det igen - jag är kass på att baka matbröd. På Instagram och Facebook läggs tjusiga bilder på hembakade bröd upp, och de är så LÄTTA så LÄTTA att baka
Ett typiskt inslag i ett australiensiskt bageri är olika bullar med matiga fyllningar. Och det är hur smart som helst! Det blir ett mättande mellanmål, en lätt lunch eller ett extravagant tillbehör till soppa eller sallad. Jag har omtolkat deras något vitare och fetare utbud till grova, fröiga snurror med härlig fyllning. Lite comfort-food känsla ...
Jättegott bröd!

Jättegott bröd!

Som Frida bakade när hon var här, nu har vi försökt oss på det också. 2dl havregryn. 1dl sesamfrøn. 1dl linfrön
Nyttigt bröd

Nyttigt bröd

Letar du efter ett nyttigare bröd. Här kommer receptet på ett helt grymt bröd. Du slänger ihop smeten på 3 minuter och sen får det stå i ugnen en timme medan du gör något helt annat
Godaste brödet ever!

Godaste brödet ever!

Ingredienser. 4 Ägg. 2 Äggvitor. 1 dl Cashewnötsmör. 0,5 dl Kokosmjöl. 1 dl Mandelmjöl. 0,5 tsk Bikarbonat. 1 nypa Oprocessat salt
Brödet som mättar all hunger

Brödet som mättar all hunger

tisdag, den 21 juni 2016, kl. 21. 18. Brödet som mättar all hunger. Hej min vän. Hur mår du. Hur har din dag varit
Fröigt och nyttigt glutenfritt bröd

Fröigt och nyttigt glutenfritt bröd

Eftermiddagsmys med nybakat bröd och en kopp te. Fröigt och nyttigt glutenfritt bröd. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
Paleofrallor

Paleofrallor

Ingredienser Paleofrallor Receptet är för 6 frallor 3 dl mandelmjöl 0,5 dl solroskärnor 0,5 dl sesamfrön 1-2 tsk brödkrydda 2 st ägg 0,5 dl kokosmjölk Efter tycke & smak kokosolja Lite kokosolja att pensla formen med
“Baka bambas mamma”

“Baka bambas mamma”

Den här unge herrn fixar kvällsmålet. Vi kallar dom “bambas” här hemma och har gjort så länge Wille har kunnat tugga
Vinbärskakor i långpanna

Vinbärskakor i långpanna

Foto. Theres Lundén. Denna kaka är ett återkommande inslag på våra kalas i vår släkt. Denna härligt sega skapelse är fantastiskt god
Vaniljrutor i långpanna

Vaniljrutor i långpanna

Idag gjorde jag dom goda vaniljrutor som jag hört mycke gott om. Receptet är från. Hemmets. se. Dom är urgoda och svårt att bara äta en
Rågscones (100% råg, vetefritt, vegan)

Rågscones (100% råg, vetefritt, vegan)

Jag äter tillexempel vanlig havre (behöver inte köpa den som är märkt glutenfri) och jag njuter av bröd bakat på 100% rågmjöl då och då
Squashkaka med pekannötter

Squashkaka med pekannötter

Blanda mjöl, socker, bakpulver, bikarbonat, salt, kanel, vaniljsocker och hackade pekannötter i en stor skål