Rågbröd med dubbla surdegarEtt av mina favorit surdegsbröd, saftigt och gott , receptet kommer från Pain de Martin 1 kvällMörk deg100 g rågsurdegsgrund100 g rågmjöl100 g vatten (varmt
Här är ytterligare några goda frallor som är perfekta till en lördagfrukost. (Fredag) morgon. 100 g surdegsgrund – jag blandade vete-, grahams- och rågsurdegsgrund
Provade ju kronjäst rågsurdeg för ett tag sedan och nu testade jag deras vetesurdeg, burken kostade runt 17 kronor och luktade inte fullt lika surt som rågsurdegen
Blanda vetemjöl, grahamsmjöl, bakpulver och salt i en bunke. Tillsätt flytande margarin och mjölk och arbeta snabbt samman till en deg med en trägaffel
Hemlagat knäckebröd är ju så himla gott. Tyvärr är det inte lika kul att kavla. och hemlagat knäcke måste kavlas och kavlas och kavlas och kavlas lite till
Hej på Er, förlåt den dåliga uppdateringen här på bloggen. Har haft fullt upp med att måla köksmöbler och att vara barnvakt åt mitt lilla barnbarn senaste veckan
Länge har jag gått och tänkt att jag skulle göra ett gott och saftigt morotsbröd som är hälsosamt och packat med fibrer, vitaminer, proteiner, bra fetter och med få kolhydrater
Smula jästen i en degbunke. Smält smöret, häll i vattnet och värm tills det är 37 grader. Häll degvätskan över jästen och rör om till jästen har lösts upp