400 gram lövbiff i strimlor1 gul lök i tunna skivor200 g färska champinjoner i skivorsmör att steka i2 msk tomatpuré2 msk dijonsenap1 tsk salt1,5 krm svartpeppar2 dl vattenBryn köttet i stekpanna och lägg över i gryta
Börja med att strimla löken och champinjonerna. Bryn det lite lätt och ställ åt sidan. Lägg upp lövbiffen och lägg löken och champinjonerna på ena sidan av lövbiffen
Oxfilé provencale är en klassiker, oxfilé på en bädd av potatis täckt med vitlökssmör. Men jag kan lova att skivad lammstek blir precis lika gott, om inte godare
Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Det var länge sen vi åt en sån där vansinnigt god söndagsstek med kokt potatis och skysås så när jag hittade en fin bit fransyska i helgen som gick så fick det bli söndagsmiddagen
6 - 8 portioner. 1. Bind upp köttet med steksnöre eller köp en färdignätad stek. Gnid in den med salt och peppar och bryn den runt om i smör i en stekpanna
Grillat är fantastiskt gott. Tyvärr blir det inte alltför ofta då vi bor i lägenhet och det blir ett projekt att gå ner i förrådet för att hämta grillen och stå på gården och vakta den och så
Skruvad potatis. Det har snurrat en del klipp på nätet med skruvad potatis i ugn. Tyckte det såg spännande och gott ut, absolut ett trevligt sätt att servera ugns potatis på
En av mina absoluta favoriter. Jag älskar revben - Ribs. Det ska vara riktigt kladdigt och gott. Fingrarna och munnen ska vara flottiga, då vet jag att jag har lyckats och att det har smakat fantastiskt bra