Pitabröd är ju alltid najs att fylla med något gott och den här röran är supersmarrig. Tänk er själva en salt och krämig röra med fläskfilé och bacon med krispiga grönsaker och sås i ett varmt bröd
Äntligen kan jag dela med mig av receptet på denna magiskt goda paprika-fetaost paj med citron. Den smakar inte som vanlig fetaost paj utan smakerna kommer fram på ett helt annat sätt än vanligt tack vare citronen
Förgrädda pajskalet i ca 5 minuter, 175 grader. Blanda en burk krossad ananas, en liten burk cream fraiche, i tsk vaniljsocker, ett ägg ocg 1/2 dl socker och häll blandningen i pajskalet
Gör så här. Botten. Vispa smör och socker poröst. Tillsätt ägg en efter en, rör ihop mellan varje ägg. Blanda mjöl med bakpulver och tillsätt den till föregående
Pajbotten. 1. Sätt ungen på 175-200 grader. 2. Blanda ihop smör, vetemjöl och socker till en smulig massa. Tryck sedan ut degen i en rundad form, min var ca 25cm i diameter, så botten och kanter blir täckta