Jag har ett recept på magiskt goda linsbiffar som jag lagar till då och då. Idag testade jag ett nytt recept på vegetariska burgare med morot och linser
Har inte testat dessa på mina barn än, men ska göra det och hoppas de gillar dem. I onsdags hade jag en vän här för att planera Marrakechresa och hon älskade dessa och ville ha receptet på studs
Receptet kommer från Arla och jag gjorde bara om det lite grann. Här är årets påsktårta hos oss. Tårtan är en chokladig med ett tryffeltäcke som jag täckte med hackade nonstop i påskiga färger
Det här har vi gjort med jämna mellanrum sen jul, vi brukar servera dom med sås och potatis, som en stek helt enkelt, en väldigt mör stek som faller i bitar när man försöker skära upp den
Ingredienser Portioner. 4 4 port äggnudlar 2 röda paprikor 2 vitlöksklyftor 1/2 purjolök 600 g kycklingfilé 2 msk matolja 1 msk curry 1 msk strösocker 400 ml kokosmjölk 3 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) salt och peppar 1 lime Lägg till i inköpslistan
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig