Lägg kycklingen och baconen i en ugnsfast form, häll blandningen över. 6 st Kycklingfileer. 13 msk Kycklingfond. 11 tsk Salt och svartpepparSkär kycklingfiléerna i längsgående bitar. 1Blanda creme fraiche, grädde, sweet chili sås, hackade vitlöksklyftor och kycklingfond i en skål
Riktigt läcker pastasås med kyckling, vitlök, soltorkad tomat, tomat och spenat. Hacka kycklingen och lök i tärningar, hacka soltorkade tomaterna i mindre bitar, finhacka vitlöksklyftorna och dela cocktailtomaterna i halvor
- Stek kycklingfiléerna i stekpanna tills de är genomstekta. 2 potatisar1 stor morot1 stor palsternacka1 msk olja1 tsk honungflingsalt, peppar300 g kycklingfilé3 msk olja1 msk balsamvinäger2 msk soja1 pressad vitlöksklyfta. - Blanda samman olja, vinäger, soja och vitlök i en skål eller plastpåse-- Dela kycklingfiléerna på mitten (så att de inte blir så tjocka) och marinera i minst 20 min (gärna längre)
Lägg de frysta eller färska/tinade kycklingfiléerna i en ugnsform där alla filéer får plats att ligga bredvid varandra - för att de ska täckas jämnt av såsen
En lättlagad kycklingrätt som är enkel att förbereda och sedan bara stoppas in i ugnen när gästerna kommer, om man nu vill ha den som bjudrätt…annars fungerar det att förbereda kvällen innan och ställa in i kylen för att gratinera dagen efter när det är dags att äta middag