Nu ska ni få receptet på en riktigt god gryta med fläskfilé och en massa annat gott, passar perfekt att bjuda på imorgon för att avsluta helgen på bästa sätt
Lägg revbenen i en form eller djup plåt. Salta och peppra. Häll 1-2 dl vatten i botten och täck helt runt om med almuniumfolie, ångan som bildas ska stanna kvar under folien
Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Tillsätt salt, lagerblad och vitpeppar och låt revbensspjällen koka på låg värme i ca 1 timme
Tag upp köttet ur marinaden och torka av. 3 msk vitvinsvinäger 1 msk vatten 3/4 dl olivolja 1/2 tsk salt 1 tsk socker 2 krm svartpeppar 1/2 dl hackad persilja 1 pressad vitlöksklyfta skal av 1 citron och en skvätt av saften Putsa köttet och blanda allt till marinad 1 i en plastpåse tillsammans med köttet. Grilla köttet i en hel bit tills den är 69 grader i mitten. Låt köttet vila ca 5 min innan det skärs upp i skivor. 1 i en plastpåse tillsammans med köttet
Vi gillar mört kött som faller isär. 800 gram skinkstekkryddor vitlök timjan rosmarin chili salt och peppar krydda steken med massor av kryddor och lägg i en plastpåse att marinera i ett dygn
4 ca 800 g benfri skinkstek 2 äpplen ca 3 cm färsk ingefära 2 gula lökar 12 urkärnade katrinplommon 1 dl koncentrerad äppeljuice 3 dl vatten 1 tsk salt 1 krm peppar 1 köttbuljongtärning Lägg till i inköpslistan