KÖTT

KÖTT

  • 7 Recept
Fläskytterfilé i sockerkaksform

Fläskytterfilé i sockerkaksform

En rätt som är lätt att laga och köttet blir väldigt mört och gott. Ingredienser. Till 4 personer. 1 st fläskytterfilé
Dubbelmarinerad fläskytterfilé

Dubbelmarinerad fläskytterfilé

Putsa köttet. Blanda samman soja, teriyakisås och ingefära i en plastpåse och lägg i köttet. Marinera i minst 3 timmar i kyl, gärna över natten
Burgundisk köttgryta

Burgundisk köttgryta

Sätt ugnen på 175°C. Bryn köttet i smör i omgångar tills det fått fin färg på alla sidor. Hetta upp lite smör i en gryta (ca 5 liter)
Kasslergratäng med gräddig broccolisås

Kasslergratäng med gräddig broccolisås

Hej på er,. Dags för lite mat på bloggen, det har varit rätt mycket sött den senaste tiden. Såhär efter semestern är det många som vill ta tag i vardagen igen – dra ner på alla godsaker man ätit under sommaren och kanske snåla lite efter att man har spenderat en del under semester men ändå äta gott
Bjudgryta

Bjudgryta

Blanda mjöl, salt och peppar i en plastpåse. Lägg i köttet och skaka runt så köttet blir mjölat. Bryn köttet i smör och lägg över i en gryta