Helt seriöst, den är typ det bättre syskonet i kladdkakornas syskonskara. Nu har det gått alldeles för lång tid sen jag gjorde något riktigt chokladigt så jag passade på när jag testade mig fram med glutenfri bakning
Idag var egentligen inte alls tänkt att jag skulle baka haha utan ta en ledig dag från bloggen. Men ganska snart infann sig ett starkt sug efter kladdkaka
Vaknar upp till snö. Igen. Seriöst. Är det 10. e maj eller 10. e april. Jag måste nog kolla kalendern igen. Här kommer receptet på en hårligt god och söt rabarberkaka som är enkel att göra
Jag lyckades iallafall hålla mig så att jag kunde ta bild och visa er de här underbart goda kakorna. Ca 15 bollar per plåt brukar vara lagom men utrymmet mellan dem ska vara generöst då de flyter ut till kakor i ugnen. Grädda kakorna i mitten av ugnen i ca 12 minuter. Ta ut plåten och låt kakorna vila på plåten i ca 2-3 minuter innan du flyttar över dem på galler