Fisk

Fisk

  • 9 Recept
Torsk i ugn

Torsk i ugn

Häll sedan gräddblandningen över fisken. Dela eller klyfta tomaterna och lägg dem bredvid fisken i grädden
Torsk i senaps- och gräslökssås

Torsk i senaps- och gräslökssås

Tina fisken om den är fryst. Häll över fisken och strö över riven ost. ör ett tag sen fick jag smaka på en god torskrätt hos mina föräldrar
Torsk på spenatbädd med parmesanris

Torsk på spenatbädd med parmesanris

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Torsk 125 gram körsbärstomater 65 gram färsk bladspenat 250 gram torskrygg 1 krm salt 1 krm svartpeppar 2 dl matlagningsgrädde 30 gram parmesanost 2 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 1 dl råris 0,25 st blomkål 20 gram parmesanost 1 tsk olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Lax i krämig sås

Lax i krämig sås

600 g laxfilé. 11 st purjolök. 1150 g skalade räkor. 13 dl vispgrädde. 12 dl crème fraîche. 10. 5 dl hackad dill
Torsk i ugn med hummersås

Torsk i ugn med hummersås

Fisk är något de flesta av oss äter alldeles för sällan. Fördela det över fisken och strö på lite riven ost
Torsk med potatis och äggsås i kastrull

Torsk med potatis och äggsås i kastrull

4 4 bitar fryst torskryggfilé (à 125 g) 2 tsk salt 700 g fast potatis 100 g purjolök (den vita delen) 2 dl vatten 2 dl vispgrädde 1 fiskbuljongtärning smör (till formen) 2 krm peppar 2 msk finskuren dill (+ extra till garnering) 1 msk finrivet citronskal 4 ägg 1 - 2 dl finriven pepparrot Lägg till i inköpslistan
Panerad torskfilé....

Panerad torskfilé....

fisken faller mig verkligen i smaken och den är så rolig att tillaga. Dela fisken i portionsbitar. Stek fisken i lika delar smör och raps- eller matolja
Krämig torskfilé i ugn

Krämig torskfilé i ugn

Dags för nytt fiskrecept tycker jag. Fisk, dill och citron är alltid ett vinnande koncept enligt mig och så fick det bli