Fiskrecept Sill

Fiskrecept Sill

Sillsallad

Sillsallad

Låt sillen rinna av och skär den i små tärningar. Blanda sillen med äpple, gurka, potatis, lök och rödbetor i en skål
Laxmousse

Laxmousse

Rensa laxen fri från ben och skinn och finfördela laxen med elvisp på lägsta hastighet. Blanda med majonnäs, gräddfil och dill
Ugnsbakad torskrygg med bacon

Ugnsbakad torskrygg med bacon

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 st torskrygg , eller torskfile 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 paket bacon 3 st Schalottenlök(ar) , finhackade 2 dl vispgrädde 1 dl riven ost , hackad 1 msk fransk senap 1 burk(ar) crème fraiche , hackade 1 dl gräslök Köp receptet
Varmrökt laxfilé med kall sås

Varmrökt laxfilé med kall sås

Dela laxfilén på mitten gnid in lite olivolja på fisken. Blanda ihop 1 del socker och 9 delar salt strö över detta på fisken, var sparsam med saltblandningen och lägg även på svart peppar, vitlökspulver och finhackad dill och gräslök
Fisk i ugn och potatis

Fisk i ugn och potatis

Fisk i ugn och potatis. Blanda ihop Två burkar creamfresch, en purjo, en grädde, dill. Salt, vitpeppar, svartpeppar och så tog vi även lite fiskkrydda
Naturligt glutenfri deg till pepparkakshus

Naturligt glutenfri deg till pepparkakshus

Nu är äntligen pepparkakshuset färdigt, det tog ju sin lilla tid och det var ju inte helt enkelt. Många många tysta svärord blev det (annars blir det böter om trollet råkar höra något svärord)
Varmrökt laxlåda med potatis och purjolök

Varmrökt laxlåda med potatis och purjolök

Varmrökt laxlåda med potatis och purjolök. 22 april 2019, 17. 04. Ingredienser. (4 portioner)600 g potatis av fast sort1 stor strimlad purjolök250 g coctailtomater300 g varmrökt laxfilé1 ½ dl hackad dillsmör till formenÄggstanning3 ägg3 msk riven pepparrot2 dl vispgrädde125 g kesellasaltnymald vitpepparGör så här
Kall sås till lax

Kall sås till lax

Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak