Jag har länge dragit mig för att baka knäckebröd. Verkar så kladdigt med rågmjöl och kavel…. Men gör fröknäcke bakat med majsmjöl så slipper man den kladdiga rågdegen
Det bakades ju en massa gott bröd när jag senast var i Tärnaby och sen dess har jag sparat på detta recept för att kunna dra fram det en söndag som denna
Hej hopp. Grönt är skönt är något som vi fått höra sen man var liten och vet ni va. Det stämmer. Baby spenat och grönkål innehåller massvis med vitaminer, antioxidanter, kalcium och järn
1. Pasta. Koka upp vatten till pastan. 2. Pesto. Skölj grönkålen och skär bort den grova stammen. Mixa ihop grönkålsblad med solrosfrön, gräslök, vitlök, citronskal-och saft samt honung i en matberedare
Det här kan nog kallas för riktigt ”comfort food” när den är som bäst. En lite syrlig och het rawslaw på bland annat fänkål, spetskål och paprika, tjocka, kladdiga och söta revbensspjäll med en glaze av hoisinssås och ingefära samt en krämig potatisgratäng med vitlök
Kalljästa frallor över natten. Vi bor ju granne med bageriet så att baka frallor till frukost känns egentligen lite överkurs, men på fars dag överraskade vi med sovmorgon för världens bästa pappa och lyxen att få vakna till den där härliga doften av nybakat bröd
Förätit dig på hommus. Trött på baba ganoush. Prova då denna superenkla och lyxiga kronärtskockspurén. Perfekt på mackan, till pastan, att dippa grönsaker i, som tapas eller varför inte på pizzan istället för tomatsås