Lägg en bit fisk på varje planka och skeda över såsen och servera. Stek fisken på medelvärme tills den fått fin yta och håller en innertemperatur på ca 50°
Sedan steker du fisken färdig i ugnen på plankan. Tag ut och häll på sås på halva fisken och brynt smör på ena halvan, lägg på kokt sparris, gröna bönor, pepparrot,ärtskott och garnera med en citronklyfta
Med risk för att bli tjatig kommer här ett recept med nudlar, koriander och en sojadressing. Jag har helt snöat in på dessa smaker och skulle kunna äta det varje dag
Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
En nyttigare variant på lasagne gjord på tonfisk, keso och krossade tomater. Stek purjolök och vitlök och slå sedan i krossade tomater, krydda upp med valfria kryddor här använde jag grönsaksbuljong, timjan, salt och svartpeppar håll tillsist i två burkar avhälld tonfisk