fågel

fågel

  • 9 Recept
Stekt kyckling med limefrisk myntasallad

Stekt kyckling med limefrisk myntasallad

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kyckling 300 gram kycklingfilé(er) , färsk 1 krm salt , fint 1 krm svartpeppar , malen 1 msk olivolja Myntasallad 1 st gemsallad 0,5 st gurka 75 gram sugersnaps 0,5 kruka(or) färsk mynta 125 gram edamamebönor 0,5 st lime 1 msk rapsolja 1 krm salt , fint 1 krm svartpeppar , malen 1 st avokado(s) Tillbehör 30 gram mandlar 1 dl matlagningsyoghurt Köp receptet Näringsvärde Kcal
Kalkongryta – en vecka med matkasse

Kalkongryta – en vecka med matkasse

När det har kommit till den tredje rätten – kalkongryta med mango chutney kan jag inte låta bli att fascineras av hur många ingredienser som står halvt använda i kylen från tidigare recept och som nu åter ska användas
Grönpepparfilé

Grönpepparfilé

Dela kalkonfiléerna i portionsbitar. Hacka grönpepparn och löken. Bryn köttet, grönpepparn och löken i smöret
Kalkonfilé i portvinssås

Kalkonfilé i portvinssås

KALKONFILÉ I PORTVINSSÅS. Kalkonfilé är ett fint och magert kött. Här gratinerar vi det i en läcker portvinssås
Kalkonkebab med kall sås

Kalkonkebab med kall sås

Äntligen skiner solen igen utanför fönstret. Lillördag. Idag bjuder jag därför på en färgsprakande tallrik
Kalkon allt i ett

Kalkon allt i ett

Sätt ugnen på 200 grader. Dela kalkonfilén i lagom stora portionsbitar. Skölj och borsta färskpotatisen. Skölj tomaterna och finns det kvistar så låt dem sitta kvar