LCHF Hasselnötsbröd. 15-20 skivor. Ingredienser. 12 stora ägg 50g smält smör1,5 dl kokosnötsmjöl1,5 dl hasselnötsmjöl1,5 dl hela hasselnötskärnor (ICAs serie Gott Liv har dem godaste hasselnötterna)2-3 msk fiberhusk (mindre mängd om du ska baka i en form, mer mängd om du skall forma som en limpa)1 msk bakpulver1 tsk salt
Här kommer receptet som jag alltid tjatar om. Receptet kommer från Birgitta Höglunds blogg som ni hittar HÄR1 dl solroskärnor1 dl sesamfrön1/2 dl hela linfrön1 msk fiberhusk2 msk pofiber1/2 dl kokosfett2 1/2 dl vatten1 tsk flingsaltSätt ugnen på 150 grader (ej varmluftsläge)Blanda ihop alla torra ingredienser, smält sedan kokosfettet i en kastrull
Igår gjorde vi hemmagjorda ekologiska hamburgare med bröd till middag. Det smakar så mycket bättre med egna hamburgare tycker jag och så vet man precis vad som finns i
Falsk surdegslimpa. Brrr. vilket grått och kulet väder det blev helt plötsligt. Igår på eftermiddagen kurade vi upp oss i soffan och vi tände en brasa i braskaminen, lite mysigt faktiskt även om jag saknar sommarvärmen
Receptet hämtat från boken "Baka matbröd med LCHF" av Marianne Andersson. Korv med bröd. Fredag igen, tiden bara rusar fram och det känns som att det bara är måndagar och fredagar, eller som jag hörde någon säga att det är bara jul och midsommar nuförtiden