Knapriga havrekakor. Formabollaroch tryck ut dem lite med gaffel på bakpappersklädd plåt. Ingredienser till 18 storakakor. 1 dl råsocker (mer om man vill ha dem söta). 1 msk vaniljsocker. 1 tsk hjorthornsalt. Ta ut degen och knåda in 1 dl russin manuellt. 1 dl råsocker (mer om man vill ha dem söta). 1 msk vaniljsocker. 1 tsk hjorthornsalt
Kakorna ska precis ha börjat få färg runt kanterna. Låt kakorna svalna. 11 1/2 dl strösocker. 11/2 tsk hjorthornssaltSätt ugnen på 175 grader. 1Vispa smör ochströsockerporöstoch tillsätt sedan resterande ingredienser. 1Rulla degen till bollar, ca 1 msk per kaka. 1Grädda i ca 7-9 min, rotera plåten en gång under gräddning
Glutenfri morotskaka. Det här receptet gjorde jag i helgen när vi hade städdag på vår dottersskola. Då bakar vi alltid någongod kaka och denna gången blev det glutenfri morotskaka till kaffet
Efter att ha provat flera olika recept på våfflor har jag nu experimenterat fram mitt favoritrecept. Perfekt frasiga våfflorsom smakar precis somvåfflor ska smaka
Innan dottern fick sin glutendiagnos så var dessa chokladdoppadehavrekakor en av hennes favoriter. Nu har jag provat mig fram till en glutenfri variant (utan mjölmix), jag använde potatismjöl istället för vanligt mjöl