Den här päronpajen är enkel att göra och dessutom jättegod. I ursprungsreceptet ska kokosflingor strös över pajen men jag testade även att strö grovhackade hasselnötter över halva pajen och det var nästan ännu godare
Vi hade lite äpplen kvar i en skål på bordet som började se lite vissna ut så det fick bli en äppelpaj som mina kollegor skall få till kaffet idag, dom blir nog glada för lite mellandagsfika
Broccoli, en liten grönsak som man antingen tycker om eller avskyr. Jag måste erkänna att jag inte äter den själv så ofta men en dag så hamnade faktiskt tre buketter i varukorgen
I helgen testade jag göra Crème Brûlée för första gången, och det blev riktigt gott. ) Man ska grädda dem på väldigt låg temperatur så dem blir krämiga och goda, ugnen får inte uppnå 100grader, utan ska ligga på 95grader
Det här har vi gjort med jämna mellanrum sen jul, vi brukar servera dom med sås och potatis, som en stek helt enkelt, en väldigt mör stek som faller i bitar när man försöker skära upp den
Jag behövde göra en kaka utan gluten. Så jag gjorde om en mazarinkaka. Mandelkaka med hallonglasyr. 200 g mandelmjöl, 3 ägg, 1 1/2 dl socker, 1 tsk bakpulver, 1-2 droppar bittermandelolja