Gryta

Gryta

  • 6 Recept
Ungersk Gulash

Ungersk Gulash

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram nötkött , gärna oxkött 7 st gul lök(ar) 3 msk margarin , eller olja 2 klyfta(or) vitlök(ar) 2 tsk Aromatkrydda 2 tsk svartpeppar , grovmalen 2 krm kummin , malen 2 st lagerblad 1 burk(ar) tomater , krossade 3 tsk tomatpuré 2 st paprika 2 st morot 500 gram potatis(ar) 1 l vatten Köp receptet
Krämig svampgryta med ris

Krämig svampgryta med ris

1 knippe färsk lök 1 klyfta vitlök 2 msk smör 400 g blandad svamp (t ex kantareller och skogschampinjoner) 1 dl torrt vitt vin 1 dl vatten 4 dl matlagningsgrädde 0,5 grönsaksbuljongtärning 2 msk dijonsenap 200 g färsk spenat 3 msk syltlök salt peppar
Afrikansk gryta

Afrikansk gryta

Flytta över till en större gryta. Tillsätt dessa i grytan tillsammans med annanas, spad & champinjoner + hela tomater