Kötträtter

Kötträtter

  • 14 Recept
Kokt oxbringa med pepparrotssås

Kokt oxbringa med pepparrotssås

Lägg bringan i en stor kastrull och häll vatten så att det täcker. Koka upp och skumma. Förbered rotsakerna
Kåldolmar

Kåldolmar

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Färs 350 gram fläskfärs 3 dl ris , långkornigt, kokt, kallt 1,5 dl mjölk 2 krm peppar 2 tsk salt Kål 1 huvud vitkål 1 odefinierad vatten 1 tsk salt Sås 4 dl steksky 2 msk vetemjöl 0,5 dl vatten 1 odefinierad soya 1 odefinierad grädde 1 odefinierad buljong Stekning 2 msk margarin 3 msk sirap tillbehör 1 odefinierad lingonsylt 900 gram potatis(ar) , kokt Köp receptet
Klassiskt dillkött

Klassiskt dillkött

Idag kör vi sjukstuga här – inte för ett barn utan för TRE. Filip är än så länge bara lite snuvig, men de två stora har ordentliga förkylningar toppat med feber… Puh
Dillkött

Dillkött

KOKA. Sätt en köttermometer i mitten av köttet och lägg ner grytan. Koka upp vatten och häll över köttet
Dillkött

Dillkött

Skär köttet i 3 - 4 centimeter tjocka bitar. Lägg bitarna i en kastrull. Koka upp vatten och salt eller buljong i en annan kastrull
Mannerströms gratinerade falukorv

Mannerströms gratinerade falukorv

Jag har inte ätit så mycket korv sedan jag började dra ner på kolhydraterna men faktum är att en sån här gratinerad falukorv inte är helt fel LCHF-mat ändå
Klassisk kalops

Klassisk kalops

Kalopps är en gammal klassiker som står sig än i dag. Passar helt utmärkt när det är kallt ute. Gör dubbel sats så har du för fler kalla dagar

Mammas falska mousaka

Skala och skiva potatisen och lägg dem i en smord braspanna och sätt in dom i ugnen på 225° i ca. 30 minuter