Fiskrätter

Fiskrätter

  • 10 Recept
Klassisk fish and chips

Klassisk fish and chips

600 g vit fast fisk, skuren i 12 jämnstora bitar (t ex torsk, kolja eller gös) 4 bakpotatisar, skalade
Rimmad lax

Rimmad lax

Blanda kryddorna och strö på laxens båda sidor. Klappa in dillen. Låt laxen stå övertäckt i kyl i två dygn
Grava lax

Grava lax

Skär ut laxen i filéer, men låt skinnet sitta kvar. Skär bort och dra loss alla stora ben. Allt detta kan du få hjälp med vid fiskdisken
Krispig lax i krämig parmesansås

Krispig lax i krämig parmesansås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Köp hem 500 gram laxfilé(er) 3 dl vispgrädde 100 gram parmesanost 1 st citron(er) 1 kruka(or) färsk gräslök Från ditt skafferi 2 krm salt 1 krm svartpeppar 0,5 msk olivolja 700 gram fast potatis Köp receptet
Gubbröra med färskpotatis

Gubbröra med färskpotatis

200 g matjessill. 11 knippe dill. 11 knippe gräslök. 13 msk kaviar. 11 rödlök. 11 dl gräddfil. 12 ägg. 10,5 citron
ROMSILL

ROMSILL

1. Häll av lagen från sillen och skiva sillen i bitar 2
TRANBÄRSSILL MED ROSMARIN

TRANBÄRSSILL MED ROSMARIN

1. Hacka rosmarin och persilja och krossa kryddpepparkornen, blanda sedan dessa tillsammans med tranbären i en burk
Rimmad torskryggfilé

Rimmad torskryggfilé

Rimmad torskryggfilé. 5 mars 2017 @ 16. 05. En mild och god maträtt som uppskattades av både barnen och oss vuxna