Strimla kycklingfilé i tjocka strimlor på längden. Ställ fram den varma pannan med den rykande varma kycklingen, tortillabröd, guacamole, salsa, gräddfil, salladsblad och riven ost och låt alla själva göra sin egen fajita vid bordet
Tillsätt strimlad kyckling, salta och peppra enligt smak. 0,5 kg kycklingfiléer. 0,5 kg kycklingfiléer. Nu när det är helg så kan man passa på att göra mat som tar lite längre tid
Bryn kycklingen i smör i en stekpanna, salta och peppra. Lägg i kyckling och vitlök. Skär varje kycklingfilé i 3 bitar på längden. 500 g kycklingbröstfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklingbröstfilé 2 vitlöksklyftor Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2½ dl Kelda® matlagningsgrädde ½ tärningar hönsbuljong 1 tsk torkad rosmarin rivet skal och pressad saft av ½ citroner 1 dl svarta oliver ½ krukor färsk persilja 750 g potatis
Lägg kycklinglåren i blötlagd lergryta, krydda runt om och häll chilisås ovanpå. Lägg kycklinglåren i en ugnsform med lock eller stekgryta (gjutjärn kan missfärga rätter med syrliga ingredienser som tomat, så välj hellre en annan gryta här)
Strö mjöl och valnötter på kycklingbitarna och bryn i matfettet, tillsätt vatten, granatäppeljuice och salt efter smak samt citronsaft om man vill ha rätten riktigt syrlig
Sambon och jag gillade Kyckling/Jalapeño Cheese bäst. svartpepparFördela kycklingbitarna över smörgåsen, blanda Philadelphia med jalapeño och klicka ut och fördela lite slarvigt