florsocker. 1osaltat smör. 1ägg (ca 1). 1konditorivetemjöl. 1mandelmassa. 1smör (rumstemp). 1äggMördegI en blandare (med vinge) mixa florsocker och smör till en jämn massa
Sätt ugnen på 120 grader. 1. Separera äggvitan från gulan (se till att det inte kommer med någon gula i äggvitan) och vispa äggvitan till ett hårt skum i din köksmaskin
De här kakorna var mitt bidrag till Hela Falbygden bakar. Jag vann inget men Birgitta sa att de va en fin apelsinsmak, fin mördeg och att de va bra gräddade
Tårtbotten1. Sätt ugnen på 175 grader. Värm ägg och socker till 50 grader under vispning. Vispa sedan blandningen till den uppnått sin dubbla volym i en blandare
Det här är Anders pappas favoritkakor. Jag tror att jag ska bjuda honom på några. De tar lite tid att göra Apelsinbröd men gör man degen dagen innan så känns det inte lika jobbigt
Yay, jag tog mig hit idag också. Datorn är fortfarande vid liv. Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att den kan hålla ut ett par månader till, men varje gång jag startar den blir jag mer och mer tveksam
Mandelmusslor. 20 december 2014, 15. 50Jag ska erkänna att jag aldrig bakat mandelmusslor tidigare. Jag har inte ägt några formar men i år så köpte jag på Cervera, 36 stycken, så nu fanns inga ursäkter