Hej hej. Idag behöver vi piggas upp av något gott när de är så regnigt och trist ute tycker jag. De här banoffee bollarna är sååå enkla att göra och allt man behöver är 4 ingredienser
Hej fredag. Den här fredagen är så otroligt efterlängtad. Så efterlängtad som en fredag bara kan vara tror jag och nu känner jag mig som en människa igen
Hej i stugorna. Här kommer ett sprillans nytt och smaskigt recept. Härom dagen kom jag att tänka på de att jag har gjort många olika sorters bollar med smak av choklad, lakrits, banan o jordgubb men aldrig några med kolasmak vilket ju egentligen är lite konstigt (eller jo banoffeebollarna till viss del men inga som enbart smakar kola)
Mördeg. 1. Rör ihop alla ingredienser förutom ägg och vatten. Det ska bli en sandig massa. 2. Rör ihop ägg och vatten i en liten skål och tillsätt lite i taget tills du har en en smidig deg avsluta precis när allt gått ihop
1. Sätt ugnen på 175° varmluft. 2. Smörj och bröa en bakform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter, eller knyckla ihop ett bakplåtspapper och lägg i en rund ugnsform med samma mått
De heter egentligen krokantrullar och ska vara bakade på mandel istället för havre, men eftersom jag valde att använda receptet till knäckflarn tyckte jag att det passade bättre att döpa kakorna till knäckrullar