Pizza är associerat med skräpmat, men en bättre balanserad variant med mindre (och glutenfritt) mjöl plus extra grönsaker gör den till en hälsodröm - ät och njut
Alt 1. 3-4 ägg. 3-4 dl valfri mjölk/grädde, du kan använda allt från vanlig komjölk till kokosmjölk, grädde, kokosmjölk, mandelmjölk eller havremjölk, ta det du har hemma och som känns bäst i magen
Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. Mixa samman samtliga ingredienser i en matberedare till pajdegen (eller blanda för hand) och låt sedan stå en timme i kylen
Perfekta pizzabullar att ta med som utflyktsmat, kan ätas både varma och kalla. Vi provsmakade en som precis var nykommen ut ur ugnen förut och den var verkligen urgod
Att blanda egen glutenfri mjölmix på naturligt glutenfria mjöler är både enkelt och roligt. Xantangummi är ett förtjockningsmedel som bland annat används för att få bra konsistens på glutenfria bröd och bakverk och förhindra att det blir torrt och smuligt
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna