Det här är några helt fantastiska små knäcken som sitter som smäck i munnen vad det gäller konsistens, smak, krispighet, storlek och ja det finns inget jag vill ändra på i det här receptet
Igår spottade jag upp mig och bakade matbröd igen eftersom det ekade brödtomt i frysen. Jag hör till den sorten som gärna vill ha en frukostmacka, men då ska det inte vara på vilket bröd som helst, utan på ett riktigt nyttigt bröd som är grovt, smakrikt och fullspäckat med fibrer, fettsyror och antioxidanter
Ute är det höstrusk, mörkt och ruggigt. Vad passar då bättre till kvällsmat om inte nybakade scones. Detta är premiär för mej vad gäller glutenfria scones
Idag är det verkligen burrigt väder. Igenmulen himmel, snöglopp och isiga vindar. Man får försöka ta in våren med alla möjliga trick, t ex genom att bjuda på en vårlig paj med fyllning av både lax, spenat och sparris
Idag åker jag på semester i en vecka och ska passa på att koppla av ordentligt så därför kommer det inte bli något bloggande innan jag är tillbaka igen
Länge har jag gått och tänkt att jag skulle göra ett gott och saftigt morotsbröd som är hälsosamt och packat med fibrer, vitaminer, proteiner, bra fetter och med få kolhydrater
Smula ner jästen i en degbunke och tillsätt fingervarmt vatten. Rör om tills jästen är upplöst. Klicka ner det rumsvarma matfettet och tillsätt därefter sirapen och saltet
En återkommande rätt i vårt kök som alltid är lika god. Jag brukar göra en rejäl omgång, perfekt att ha i matlådan då det nästan bara blir godare efter ett par dar i kylen
Köpt glutenfritt bröd är ingen höjdare i varken smaken eller innehållsförteckningen. Vill man ha gott glutenfritt bröd gäller det att baka det själv, annars står jag över