Låt fondanterna stå några minuter och stjälp sedan upp dem på desserttallrikar. Jag har länge tänkt att det skulle vara gott med en riktigt fyllig chokladfondant
Den senaste tiden har jag fått flera mail och kommentarer om de fyllningar jag använder. En del recept finns ju upplagda, men här kommer en liten uppdatering, främst på de senaste fyllningarna jag använt
Smält chokladen över vattenbad och låt svalna något. Rör ner äggulorna en i taget och florsocker. Vispa grädden, inte för hårt, och rör ner först en liten klick i chokladen och sedan resten av grädden
Detta är en god och mäktig dessert som räcker till många och kan göras dagar i förväg. Botten 2 dl jordnötssmör 1,5 dl jordnötter 1 ägg 2 msk valfri sötning
Vips har du den roligaste, gulligaste, sötaste, godaste och mest uppskattade desserten någonsin. Du kan t o m förbereda hela desserten och ställa in den i kylen några timmar innan servering
et till den här desserten, prova vetja. Det här är verkligen en smak av sommar. En jordgubb och limeparfait, som gjord för en varm sommardag, när man vill ha något kallt att svalka sig med
Grovhacka nötterna. Värm upp en stekpanna tills den är riktig varm. Rosta nötterna tills de börja dofta. Ta nötterna av pannan och lägg dom på en tallrik eller liknande