Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 1 zucchini 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 msk smör eller margarin 1/2 g saffran 1 msk tomatpuré 1 fiskbuljongtärning 2 dl vispgrädde 1 msk majsstärkelse salt och peppar 300 g frysta skalade räkor 250 g körsbärstomater 1/2 kruka persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Skala och skär potatisen i mindre bitar. Tillsätt tomatpuré och stek under omrörning någon minut. Låt puttra i ca 20 minuter under lock. Gratinera mitt i ugnen ca 5-6 minuter
Blanda ner den sista södbetan (strimlad eller finriven) och koka ett par minuter till. När köttet är mört flyttas kastrullen över på ett stadigt träskärbräde och grytan/kastrullen får stå med locket på i ca 20 minuter (om ni inte lagar en dag i förväg, då bör köttet och buljongen kallna så snabbt som möjligt)
Ansa fläskfilén och skär den till mindre bitar. 1. Bryn den sedan i en stekpanna på hög värme. När köttet fått yta, sänk värmen, ha ner hackad gul lök, vitlök och svamp i pannan