*I annonssamarbete med Anamma Sverige*. Hej vänner. Hoppas allt är fint med er. Hösten är i full rulle och det är inte långt nu innan julen börjar göra sig påmind igen
Nu när dock både Oumph och Anamma Vegetariskt kommit ut med fantastiska produkter i form av Oumphs filéer och Anammas vegofiléer – dvs två helt enastående smarriga köttsubstitut så blev det dock en helt annan grej
I originalreceptet ska auberginen paneras i majsmjöl, men det skippade jag. Om du vill blanda ut ett ägg och doppa auberginen i och vänd sedan ner dem i majsmjöl (ca 1 dl) innan de steks på varje sida
Till middag ikväll åt vi en ny variant på moussaka. Om ni inte vet vad moussaka är så är det en slags grekisk gratäng, nästan lite som lasagne men istället för potatis hade vi i aubergine
En god gratäng som funkar perfekt som tillbehör inom LCHF. Jag har valt att grilla auberginen i det här receptet, men det går lika bra att steka den i pannan om man inte har möjlighet att grilla
Att vara vegetarian och inte äta kolhydrater tror jag nog funkar rätt så dåligt. När jag bjöd på lasagne i helgen och en person undviker kolhydrater funderade jag på vad jag skulle göra