Låt oss trotsa höstens intåg med lite sommar i skål. Det var min kollega Jessica som åt den här delikata vegetariska salladen med färskpotatis, mynta, jordgubbar OCH mozzarella (hur gott
Vi har blivit med brödrost. Den går varm under dagarna, allt bröd är ju lite godare rostat. Passade på att göra en ny laddning kesobröd och blivande rostisar den här söndagsmorgonen
Avslutar favoritveckan med potatisgratäng, goa grejer. ). Nästa vecka kör vi lite sallads vecka, behöver göra plats för alla hjärtans dags middag på restaurang på fredag
4 portioner Ingredienser. 600 g fläskfile, ½ cm skivor 2 gula lökar, strimlas 1 gul paprika, strimlas, ta gärna fler paprikor, kanske orange 1 apelsin, skal och saft 2 msk olja till stekning 1 tsk socker 3 tsk sabal oelek 2 msk chilisås 1 tsk curry 2 msk