Pajer

Pajer

  • 4 Recept
Skaldjurspaj

Skaldjurspaj

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fyllning 5 st ägg , hårdkokta 200 gram räkor , skalade 2 dl crème fraiche 1,5 msk hummerfond , Touch of Taste 3 msk dill , finhackad 1 odefinierad ost , riven Pajdeg 150 gram margarin 1,5 dl ost , riven 2,5 dl vetemjöl Köp receptet
Pajdeg – enkelt grundrecept

Pajdeg – enkelt grundrecept

3 dl mjöl. 13 msk kallt vatten. 1125 g kallt smörDela smöret i mindre bitar och blanda med mjölet till en smulig massa
Grym räkpaj

Grym räkpaj

Foto. Karin/Bevemyrs blogg. En lyxig och enkel räkpaj som kan få det att vattnas i munnen av blotta tanken på den