Du kan med fördel baka tårtbotten dagen innan den ska ätas och den går även att frysa. När väl smeten är färdiggräddad är det ingen fara men innan den är genombakad helt så riskerar den att sjunka i mitten om man är ovarsam med formen
Men så igår slog jag slag i saken och bakade den där banankakan. ½ tsk bakpulver. ½ tsk bakpulver. Klä en liten brödform, ca 8X18 cm, men aluminiumfolie/bakplåtspapper och fördela i smeten
Idag bakar jag utan gluten inför nästa helgs födelsedagsfika. Bland annat har jag bakat kanelbullar. En liten, liten tendens till att vara "gummiaktiga", om man vet om att de är bakade utan gluten, men smakar precis som vanliga kanelbullar
Blanda vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker i en liten skål. 2 tsk bakpulver. Häll smeten i en bakpappersklädd långpanna (cirka 25 x 35 cm). 2 tsk bakpulver