0,5 tsk bakpulver. 0,5 tsk bakpulver. Härliga Go'kväll-kocken Susanne Jonsson hade arbetat fram den perfekta pajen under två månader och den serverade hon till bl a Johanne Hildebrandt, vars böcker jag älskar och som jag har lite kontakt med på Twitter (eftersom vi båda är sådana nördar att vi läste Illiaden och Odyséen när vi var nio, har rötterna i Norrland och bott utomlands)
Kladdig vinbärskaka - Lättbakad - Hela smeten blandas ihop i en kastrull. ________________________________________________________________________________Alla mina söta recept hittar du HÄR >> Kladdig vinbärskaka - Lättbakad - Hela smeten blandas ihop i en kastrull
På mitt jobb har vi utvunnit lite björksav som jag testade att baka på. Arbeta inte degen särskilt utan forma avlånga limpor och lägg på bakplåtspapper i en långpanna
Men nu är jag tillbaka med ännu ett recept som i alla fall jag tycker är helt fantastiskt. Klä en form (ca 30*40 cm) med bakplåtspapper. Häll smeten i den bakplåtspappersklädda formen och grädda 15-20 minuter
Kände för att baka lite och snickerskaka kan ju inte gå fel och är bland de godaste kakor jag ätit. Häll på en plåt med bakplåtspapper och tryck ut en jämn kaka
Orsaken till att jag bakar så extremt mycket just nu är delvis för att glutenfri bakning såklart intresserar mig, men det är också frågan om recept som ska komma med i min nya bok (om de blir bra)